Ga terug

Professionele bleaching

Je tanden bleken of witten frist de eigen tandkleur op en geeft een wittere, meer verzorgde glimlach. Wij bleken professioneel, met een maximaal langdurig resultaat zonder je tanden of je tandglazuur te beschadigen. Het is belangrijk te weten dat het bleach-effect na een tijdje afneemt, ook al gaan wij voor een maximaal resultaat op lange termijn. Het blijft op je natuurlijke tanden dus qua kleur zijn er grenzen. Wil je graag permanent witte tanden, dan zijn porseleinen facetten of veneers beter geschikt voor jou.

7I5A0846 (2).jpg

Hoe gaan we te werk?

 1. De voorbereiding

  Tandarts De Maesschalck checkt samen met de mondhygiëniste of je gebit geschikt is voor een bleaching: heb je vullingen, implantaten, tandsteen,…

  Het is de mondhygiëniste die je tanden voorbereidt voor de bleaching. Een gezond gebit laat toe dat de bleachproducten correct inwerken.

 2. Bleken-in-de stoel: snel en onmiddellijk resultaat

  Het bleken-in-de stoel of in- office bleaching gebeurt bij ons in de praktijk. Dit duurt 1,5 uur. We gebruiken producten die op een andere manier werken dan de gel die we meegeven voor thuisgebruik, daarom is er ook direct resultaat.

  Na de behandeling is het belangrijk om twee weken thuis te bleken, zo krijg je een maximaal resultaat op lange termijn.

 3. Thuis-bleken of homebleaching

  Bij het thuisbleken of homebleaching neemt de mondhygiëniste een afdruk van je tanden. Dit is de basis voor je persoonlijke bleekbeugel. Thuis doe je onze bleekgel in de beugel en draag je die enkele uren per dag gedurende twee weken.

  Wij raden alle methodes van bleaching die niet door een tandarts worden uitgevoerd, sterk af. Dit kan je tandvlees en tandglazuur ernstig en permanent beschadigen.

Onze professionele bleaching experts

Afspraak maken

 • elisabeth.jpeg
  Elisabeth De Maesschalck

  Tandarts Elisabeth De Maesschalck is zaakvoerder en gepassioneerd door esthetische tandheelkunde. Ze is expert in professionele bleaching en facetten of veneers

   

  Riziv: 3-06066-66-001

  BE 0819.893.587

  Niet geconventioneerd


 • DSC_0390 (2).JPG
  Maarten Grootaert

  Tandarts Maarten Grootaert behandelt patiënten met veel zorg. Je kan bij hem terecht voor alle conserverende en preventieve (kinder-) tandheelkunde. Hij is expert in in-en onlays en uitneembare protheses.

   

  Riziv: 3-21063-07-001

  BE 0787.985.339

  Niet-geconventioneerd

Andere behandelingen